Drone-kuvauskurssi – Ilmakuvauksen perusteet kuvauskopterilla

Ajankohta: 

07.11.2018 - 17:30
  • Drone-kuvauskurssi – Ilmakuvauksen perusteet kuvauskopterilla 
    7. ja 10.11. Kauhajoella ja 21. ja 24.11 Kurikassa

Nykyisin saa jo kohtuullisen edullisesti kuvauskoptereita, joilla tuotetaan hyvin korkealaatuista kuvaa. Laitteiden ja ohjaimien automaation ja sovellusten avulla lennättäminen on helppoa jo pienellä harjoittelulla. Lentämisen tekniikan lisäksi hyvän videon tuottamiseen kannattaa panostaa, lisäksi on hallittava ilmakuvauksessa ominaiset elementit; valaistus, sää, kuvakulmat, kamera-ajot dronella, myös säännöstö ja viranomaismääräykset on syytä tietää.

Tällä kurssilla opit edellä mainittuja asioita eli mm. dronelentämisen perusteet, turvalliset toimintatavat, alan säännöstön, kamera-asetukset ilmakuvauksessa, materiaalin siirtämisen tietokoneelle ja videoeditoinnin perusteet.

Kurssin ensimmäinen päivä käytetään aiheen teorian käsittelemiseen. Kauhajoen koulutus tapahtuu Teknologiakeskus Logistian Innolabrassa ja Kurikassa teoriaosuus pidetään Yrityspalvelupiste Formussa. Kurssien jälkimmäinen päivä on ”lentopäivä”, jolloin harjoitellaan erilaisia kuvaus- ja lentotehtäviä käytännössä ja sen jälkeen myös editoidaan kuvattuja videoita.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka aikovat käyttää dronea laadukkaan videon tuottamiseen. Aiempaa kokemusta kuvauskoptereista, ilmakuvauksesta tai dronelentämisestä ei tarvita, ei myöskään omia laitteita.

Ilmoittautumiset ensimmäiselle kurssille pe 2.11 klo 15 ja toiselle kurssille pe 16.11 klo 15 mennessä, kursseille mahtuu 12 henkilöä. Ilmoittautumiset Tuija Takamäki 040 7055 801, tuija.takamaki@leadersuupohja.fi.

Koulutukset ovat osa Leader Suupohjan Kylille II hanketta ja ovat osallistujille maksuttomia!
Tervetuloa kaikki dronekuvauksesta kiinnostuneet! Kahvitarjoilu!

Osoite: 

Teknologiapuisto 1
61800  Kauhajoki
Suomi

Tapahtumaluokat: 

Paikkakunta: 

Kohderyhmä: