Elämysmatkailua Teuvalla keskiviikkona!

Ajankohta: 

21.02.2018 - 16:00

Teuvallakin voi harrastaa elämysmatkailua, tulemalla Luonto-Parraan! Keskiviikkoisin vesi lammessa pidetään juuri sopivan kylmänä ja käytössä on kaksi kuumaa saunaa, erikseen naisille ja miehille, sekä tietenkin passelin kokoinen avanto! Harrastajia on jo yli 60 ja suosio kasvaa viikko viikolta!

KATSO VIDEONPÄTKÄ LUONTO-PARRASTA ALLA OLEVASTA LINKISTÄ!

Vaikka et olisikaan vielä uskaltautunut avantouintia kokeilemaan, niin tule silti tutustumaan Luonto-Parran viihtyisiin tiloihin ja tunnelmaan. Voit vaikka vain saunoa hyvässä seurassa ja juoda pullakahvit päälle! Koko lysti maksaa 8 €.

Klo 16.00-19.00

Tiedustelut: p. 050 4121 120/ Pertti Kiuru -mainostoimisto-suunnittelutoimisto

 

TALVIUINTI VAI AVANTOUINTI?
Suomen Latu käyttää nykyään pääsääntöisesti termiä talviuinti avantouinnin sijaan. Syy on yksiselitteinen: avantouintikausi on ajallisesti rajoitettu, koska siihen tarvitaan aina jääpeitteinen vesistö.
Varsinkin Etelä-Suomessa on järkevämpää puhua talviuinnista, joka tarkoittaa yleensä uimista alle 10 asteisessa luonnonvedessä. Sen myötä talviuintikausi alkaa koko Suomessa yleensä lokakuussa. Valtakunnallinen avajaispäivä on lokakuun kolmas lauantai. Talviuintikausi päättyy toukokuussa. Maailmanlaajuinen ilmastonlämpeneminen voi toteutuessaan lyhentää talviuintikautta. -Suomen Latu-

 

Talviuinti on erinomainen tapa virkistyä ja saada uutta energiaa elämään. Talviuintia kokeillut kertoo yleensä lähipiirilleen hyvästä olosta, jonka kylmä kylpy saa aikaan. Tärkeimpiä syitä aloittaa talviuinti onkin ystävien innostaminen, uteliaisuus sekä terveydelliset syyt. Yhä useampi lajin aloittaja huo maa harrastuksella olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia. -Suomen Latu-

 

Osoite: 

Parrantie 27
64700  Teuva
Suomi

Tapahtumaluokat: 

Paikkakunta: 

Kohderyhmä: