Kaikki suppilovahveroista

Ajankohta: 

31.10.2019 - 10:00

Kaikki mitä ikinä tahdot tietää suppilovahveroista! Keruu, valmistaminen jne.

Villiruoka valuutaksi -hankkeen tapahtuma Suupohjan alueella:

Kaikki suppilovahveroista to 31.10. kello 14 - 18.00

perusteellinen kurssi
suppilovahveroista yrityskäytössä

 

Koulutttajana ruoka-asiantuntija ja kauppasienikouluttaja Asta Asunmaa 

Ohjelmassa:

- teoriaa lajitunnistuksesta, keruusta ja käsittelystä sekä kasvupaikoista
- esivalmistelu, säilöntä ja käyttö tuoreena
- raaka-aineen hankintakanavat
- käytännön kokeilua ja reseptiikkaa:
vitriinituotteet, joukkoruokailu, jalosteet, jne.
Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Pohjanmaa

 

Osoite: 

Suupohjan seutu
61800  Kauhajoki
Suomi

Tapahtumaluokat: 

Paikkakunta: 

Kohderyhmä: