Kesällä tästä voi vain haaveilla! Nyt kaikki Sulot ja Sulhot liikkeelle (katso kuvagalleria)

Ajankohta: 

13.02.2019 - 16:00

Talvisin keskiviikko on se päivä, jolloin kannattaa tulla avantoon, ei kesäisin! Vesi Luonto-Parran lammessa on juuri nyt passelin kylmää ja kaksi hyvää saunaa kuumana, niin ja tietenkin sopivan kokoinen reikä jäässä! Harrastuksen suosio on nykyisin kasvussa Teuvalla! Meillä käy harrastajia myös Kauhajoelta ja Karijoelta.

Seuraava kerta on keskiviikkona, Sulon ja Sulhon päivänä, 13.2. 2019 klo 16.00-18.45

Jos etunimesi on Sulo tai Sulho, tarjoamme sinulle nimipäiväkahvit avantouinnin yhteydessä, eikä tarvitse välttämättä kastella uikkareitakan!

Tervetuloa Luonto-Parran viihtyisiin tiloihin ja tunnelmaan! Saunot, käyt avannossa ja juot pullakahvit päälle! Mukavaa fiilistelyä, vai mitä? Ja koko lysti maksaa tällä kaudella vain 8 €.

Katso Tejukan kuvagalleria tapahtumasta tästä linkistä:

https://www.tejuka-lehti.fi/uutiset/avannon-autuus-avautuu-parrassa-6.107.509890.fff13cbdd5

KATSO MYÖS ALTA VIDEONPÄTKÄ NOIN VUODEN TAKAA LUONTO-PARRASTA!

Tiedustelut: p. 050 4121 120/ Pertti          -mainostoimisto-suunnittelutoimisto

Talviuinti on erinomainen tapa virkistyä ja saada uutta energiaa elämään. Talviuintia kokeillut kertoo yleensä lähipiirilleen hyvästä olosta, jonka kylmä kylpy saa aikaan. Tärkeimpiä syitä aloittaa talviuinti onkin ystävien innostaminen, uteliaisuus sekä terveydelliset syyt. Yhä useampi lajin aloittaja huomaa harrastuksella olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia. -Suomen Latu-

 

Osoite: 

Parrantie 27
64700  Teuva
Suomi

Tapahtumaluokat: 

Paikkakunta: 

Kohderyhmä: