Kunniakierros Karijoella

Ajankohta: 

17.06.2018 - 15:00
Kunniakierros 2018 järjestettään17.6.2018 klo 15 Karijoen Urheilukentällä!
Aloita siis kerääminen heti!
 

Kunniakierros on urheiluseurojen ja Suomen Urheiluliiton yhteinen varainhankintaprojekti. Osallistuessasi Kunniakierrokseen, annat tukesi Karijoen Tapparalle ja sille mahdollisuudet toteuttaa nuorille terveitä harrastuksia!

Kunniakierros on merkittävässä osassa Karijoen Tapparan varainhankintaa. Siksi KAIKKIEN seuran toimintaan osallistuvien tulisi osallistua yhteiseen ponnistukseen. Muistathan, että Tapparan järjestämää toimintaa ovat mm. ilmakivääriammunta, cheerleading, mäkihyppy, pesäpallo, yleisurheilu sekä harrasteryhmät sählyryhmät,  sulkapallo ja punttisalitoiminta Paarmanninvuorella. Lasten liikuntaryhmät ja viikkokisailut on pyritty pitämään maksuttomina. Kunniakierrokselle osallistumalla se on mahdollista myös tulevaisuudessa!

Kaikki kiertäjät saavat urakan päätteeks Tapparan T-paidan.

Kunniakierrostapahtumassa kiertäjä juoksee / hölkkää / kävelee tunnin ajan urheilukenttää ympäri. Kunniakierros kiertäjä (tai kerääjä) kerää tukijoita erilliselle listalle tai puhelinaplikaation avulla ennen tapahtumaa. Kiertäjää voi tukea kertamaksulla (min. 15 euroa) tai kierrosmaksulla. Kierrosmaksu määräytyy sen mukaan, kuinka monta kierrosta kiertäjä ehtii tunnin aikana edetä. Tukimaksut laskutetaan tukijoilta tapahtuman jälkeen.  Tuotoista n. 50-60 % tulee Karijoen Tapparalle. Keräyslistoja saa ryhmien ohjaajilta ja Karijoen Kirjastosta. Listat tulisi palauttaa n 30 min ennen tapahtuman alkua kentän toimistoon.

Osoite: 

Pappilankuja 1
64350  Karijoki
Suomi

Tapahtumaluokat: 

Paikkakunta: