Perinteiset Vetokisat Puskanperällä

Ajankohta: 

18.08.2019 - 11:00

Perinteiset VETOKISAT Su 18.8.2019
Järjestäjänä Puskankylän Maa- ja Kotitalousseura
Tapahtumapaikkana Päntäne, Puskanperältä Kariluomalle johtava metsäautotie.
Laita navigaattoriin osoite Puskanperäntie 254, 61980 PÄNTÄNE. Opastus pikitieltä.

Ilmoittautuminen alkaa klo 11, kisa klo 12.

Katsojilta ei peritä pääsymaksua.

Likietuista parkkitilaa mäen päällä. Henkilökuljetus parkkialueelta traktorin kärryllä non-stoppina, mikäli ei sada.

Kanttiinissa on tuttuun tapaan halavalla sumppia, nisua, limua, makkaraa ja makeisia. Arpajaisissa on hyvät palkinnot ja pääpalkintona on grilli. Arpojen tarkistus 14:30 alkaen.

Samalla traktorilla osallistuminen max kahteen sarjaan. Sähköinen tarkka ajanottolaitteisto!
Osanottomaksu on 15 euroa/sarja (2 vetoa/sarja) paikanpäällä.
Ennakkoon ilmoittautuminen maksaa 10 euroa/sarja (2 vetoa/sarja).
Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu siten, että ilmoitat tekstiviestillä yhdistyksen numeroon 0400 665 685 NIMEN JA SARJAN kisaviikon keskiviikkoon 14.8. mennessä.
Loput tiedot ja maksu kerätään paikanpäällä.

Sarjat: UUTUUTENA TURBOTTOMAT ALLE 100 HV Alle 60 hv Alle 80 hv Alle 100 hv Alle 120 hv Alle 150 hv Yli 150 hv Sarjavoittajille on luvassa lisäpalkinto. Kilparadan pituus on n. 240 metriä ja korkeusero n. 15 metriä Museoikäisellä traktorilla saapuneet palkitaan kahvilla ja makkaralla. Myös kilpailijoille kahvit ja makkarat. Mönkijäkerhon kalustoa näytillä. Lastenhoitohuone ja ensiapupiste IKH menossa mukana !

Huom: Inva-pysäköintipaikalle päästäkseen tulee saapua ennen kisan alkua. (lähelle on myöhemmin mahdoton ajaa). Meteli saattaa ajoittain olla kova, joten kannattaa varautua kuulosuojaimin. Kanttiinissa on kertakäyttötulppia kaupan.

Lisätietoja yhdistyksen puhelimesta 0400-665685 Karttalinkki: https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/?lang=fi&share=custom...

Tervetuloa !!

Kaikkien osapuolten turvallisuuden vuoksi: - Pidetään rata vapaana - Avotulen teko maastoon kielletty! - Hytittömässä traktorissa on oltava turvakaari - Moottorin sivupellit ulottuen kampiakselilinjaan saakka - Ahtoputkien kiinnitys tulee varmistaa vaijerilla - Etupyörillä tulee olla riittävästi painoa, jotta ohjattavuus säilyy - Alamäkeen ajetaan hitaasti, kuten tähänkin saakka - Kuljettajille pidetään kokous ennen kisaa - Traktoreille suoritetaan turvallisuustarkastus

Osoite: 

Puskanperäntie 254
61980  Päntäne
Suomi

Tapahtumaluokat: 

Paikkakunta: 

Kohderyhmä: