Seikkaile Suupohjassa, löytöretkiä luontoon!

Ajankohta: 

04.11.2018 - 13:00

Koe Pyhävuoren ja Susiluolan ainutlaatuiset maisemat

su 4.11. klo 13 Pyhävuori ja Susiluola
Kokoontumispaikka: Paarmanninvuoren hiihtomaja, Kristiinantie 167, Karijoki

Pyhävuoren kalliot ja kivipellot edustavat eteläisen Pohjanmaan hienointa antia. Susivuoren luolalla pääsee eläytymään vuosituhansien takaiseen tunnelmaan. Susiluolalla on ehkä asuttu jo ennen viimeisintä jääkautta.
Jääkautiset kivimuodostelmat (pirunpellot), jylhät kallioseinämät, Suomen suurin luola, rotkot, lehdot ja kangasmaat tekevät Pyhävuoren maisemasta ainutlaatuisen. Sen kasvisto on runsas ja uniikki.

Pyhävuoren vaihteleva maasto on oivallinen retkikohde luonnonystävälle, vaeltajalle, hiihtäjälle, kuntoilijalle, historian tutkijalle, kasvitieteilijälle, sieni-ihmiselle, marjastajalle… Siis kaikille kehonsa ja mielensä kunnosta huolehtiville. Alueen kumpuileva maasto on mainio harjoituspaikka monen urheilumuodon harrastajalle kautta vuoden.

Näet luonnon uusin silmin, kun lähdet luontoon oppaan johdolla. Retket ovat noin 3-5 kilometrin mittaisia ja kestoltaan noin 3 tuntia. Opastuksen lisäksi retkiin kuuluu evästauko laavulla/kodalla/taukopaikalla, makkarat, nokipannukahvit ja mehut. Oppaanamme toimii Ismo Nousiainen, Taikapolku.

Retket ovat maksuttomia ja soveltuvat kaikenikäisille. Säänmukainen pukeutuminen ja iltaretkelle otsalamppu. Tervetuloa!
Tarjoilun vuoksi ilmoittautumiset aina retkiviikon torstaihin mennessä, Tuija Takamäki 040 7055 801, tuija.takamaki@leadersuupohja.fi. Retket järjestetään osana Leader Suupohjan Kylille II -hanketta.

Osoite: 

Suomi

Tapahtumaluokat: 

Paikkakunta: 

Kohderyhmä: