Tervetuloa Meille, Mirror Line Oy

Ajankohta: 

14.10.2017 - 10:00

Mirror Line Oy mukana järjestämässä Suomen suurimpia avointen ovien tempausta

 

Mirror Line Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan kuuluvassa Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestetään 9.-15.10.2017. Tavoitteena on avata ovet yrityksiin sekä yhteisöihin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta. Tempaus innostaa suomalaiset yritykset ja yhteisöt viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä.

 

Mirror Line Oy järjestää tapahtumaviikolla avoimet ovet -tapahtuman 14.10.2017 klo 10-14. Ohjelmassa on tehdaskierroksia, kahvitarjoilua sekä arvontaa. Lisäksi tehtaan poistomyymälä on avoinna perjantaina 13.10. klo 16-19 sekä lauantaina 14.10. klo 10-15. Tapahtuma on suunnattu kaikille erilaisista sisustus- ja säilytysratkaisuvaihtoehdoista kiinnostuneille. Tapahtuman avulla osallistujat saavat uusia kokemuksia suomalaisesta osaamisesta ja mahdollisuuden tutustua siihen työhön, mitä Mirror Line Oy:n tehtaalla tehdään.

Tervetuloa meille -viikon kantavana ajatuksena on tehdä yritykset tutuiksi ja luoda eläväinen tapahtuma, joka kertoo maastamme löytyvästä osaamisesta. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan lähes 90 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että Suomessa on runsaasti maailmanluokan huippuosaamista, josta ei tiedetä riittävästi.

  • Tutkimuksemme osoitti, että suomalaiset tuntevat heikosti yritysten ja yksittäisten työntekijöiden osaamista ja onnistumista. Tämän vuoksi halusimme järjestää teemaviikon, jolloin innostamme yritykset ympäri Suomea avaamaan ovensa yleisölle. Toivomme, että tapahtumasta kasvaa jokavuotinen perinne, Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala sanoo.

Tervetuloa meille -viikon tapahtumakalenterin avulla kuluttajien on mahdollisuus löytää oman alueensa avoimet ovet. Tapahtumakalenterin osoite on: tervetuloameille.fi

Osallistu keskusteluun somessa: #tervetuloameille

Tutkimustiedot perustuvat Suomalaisen Työn Liiton tilaamaan Made by Finland -kampanjatutkimukseen. Taloustutkimuksen tekemä kyselytutkimus toteutettiin helmikuussa 2017 ja siihen vastasi 2 219 iältään 18-79-vuotiasta suomalaista.

Lisätietoja:

Tiina Saaranluoma, Mirror Line Oy, p. 020 7562 564, tiina.saaranluoma@mirrorline.fi

Reetta Mentu, markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, p. 050 561 5030, reetta.mentu@suomalainentyo.fi

Tero Lausala, toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto, p. 050 401 2623, tero.lausala@suomalainentyo.fi

 

 

Osoite: 

Loimoontie 99
64350  Karijoki
Suomi

Tapahtumaluokat: 

Paikkakunta: