Teuvan Kevätkömä 2020

Ajankohta: 

16.05.2020 - 19:00

Viimeinkin on taas se aika vuodesta, kun alkaa kevät saapumaan ja kevään mukanahan tulee tietenkin uusi Kevätkömä 16.5.2020 klo 19-22!

Jälleen on aika kokoontua Teuvan kylänraitille ja polkaasta tämän vuoden Kömä vauhtiin. Tuttuun tapaan nautitaan siitä p***uringin kiertämisestä, sekä mahtavasta porukasta ja sen luomasta meiningistä.

Paikanpäälle ovat tervetulleita KAIKKI vauvasta vaariin ja menopeliksi kelpaa kaikki puimurista perämoottoriin!  Eli viimeistään nyt kannattaa kiristää oman kesä pelin valmistumis aikataulua ja lähteä vaikka koeajolle Teuvan kylänraitille

Ja ettei homma ny menisi vain pelkäksi ajeluksi, niin tottakai ideanikkarit ovat keksineet pientä oheistoimintaa Kömän rinnalle

Kevätkömän aikana voit osallistua kilpailuun, jossa lahjoitetaan yhdelle onnekkaalle virallinen Kömäpirssi!! Siis kyllä, ihan täysikokoinen henkilöauto, jolla Kevätkömän jälkeenkin onnistuu p***uringin heittäminen huoletta. Kilpailuun voit osallistua AINOASTAAN paikanpäällä ja ohjeet, sekä lisätiedot julkistetaan myöhemmin erillisenä julkaisuna tapahtuman facebook sivulla. Joten kannattaa ottaa Kevätkömä 2020 -sivu haltuun, sillä tätä ei todellakaan kannata missata!

Tälle vuodelle uutta, viime vuoteen verrattuna, on myös Kömäletka, jonka tarkoituksena olisi kiertää yksi pidempi lenkki mahdollisimman pitkän letkan voimin, paraati tyylillä. Letkasta ja sen kulkureitistä tulee myös lisäinfoa lähempänä tapahtuman facebook sivulle, joten olkaahan tarkkana!

Nyt raivaamaan kalenteriin tilaa ja toivomaan täksi vuodeksi parempaa keliä kun viime vuonna oli, ettei tarvisi vesisatees viettää Lauantai iltaa. Vaikka eihän meitä sokerista oo tehty!

Kaikki Kömään liittyvä informaatio tulee tapahtuman facebook sivulle, joten ehdottomasti sivu seurantaan ja osallistumaan, ettei vaan jää mistään paitsi!! PS. Suosittelemme tyhjämään kalenteria myös Sunnuntai aamulta.

Hyvää Kömän odotusta kaikille!

Osoite: 

Suomi

Tapahtumaluokat: 

Paikkakunta: 

Kohderyhmä: